Mijn account

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Privacyverklaring Rachel Moore

Jouw privacy is voor Rachel Moore van groot belang, wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij jouw persoonsgegevens netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen wij uit wat wij bij de webwinkel www.rachelmoore.nl allemaal doen met de persoonsgegevens die door de klant zijn verstrekt en met de informatie die wij over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Rachel Moore (info@rachelmoore.nl).

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze webwinkel krijgen wij de volgende informatie over jou:

Je naam en adres
Telefoonnummer
Factuuradres
Emailadres
Betalingsgegevens
IP-adres
De wet noemt dit “persoonsgegevens” en zegt dat wij die alleen mogen gebruiken als wij precies uitleggen waarom en met welke reden. Dit lees je hieronder.

Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat wij bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie. Of bij het verzenden van jouw bestellingen, waarbij wij jouw adresgegevens dienen door te geven aan de postorderbedrijf om te zorgen dat jouw bestelling bij jou terecht komt.

Je account
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Wij bewaren deze informatie zodat jij ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij jou makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is.

Wij bewaren deze informatie zo lang als je account bestaat. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.